juni 20, 2019

Woon-werklocatie Oud Ade

De houtwerkplaats is onderdeel van Woon-werklocatie Oud Ade (niet te verwarren met het gelijknamige dorp) van de Gemiva-SVG Groep. Naast de houtwerkplaats zijn hier nog meer werkplaatsen die verschillende diensten aanbieden voor verschillende doeleinden. Een kort overzicht:

  • Op de Digiwerkplaats¬†worden websites gebouwd, computers gerepareerd, dia’s gedigitaliseerd en videobanden overgezet op DVD. Bezoek de website van de Digiwerkplaats voor meer informatie.
  • In de Kweektuin worden groenten en fruit gekweekt die we te koop aanbieden.
  • In de Koffie- en theecorner¬†kunnen mensen van buitenaf langskomen voor een kop koffie met appeltaart. Bij mooi weer kunt u hier ook buiten van genieten op het terras.
  • Op de Bakgroep worden op bestellingen onder andere taarten en quiches gemaakt. Tevens worden de appeltaarten gemaakt die we, zoals hier boven te lezen is, aan de mensen in de koffie- en theecorner aanbieden.

Naast de verschillende werkplaatsen biedt Oud Ade ook huisvesting aan mensen met een licht verstandelijke beperking, voornamelijk jongeren tussen 18 en 27 jaar. Hier werken ze aan de toekomst die voor ze ligt. Iedere bewoner ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo en binnen zijn/haar eigen mogelijkheden.

Bezoek voor meer informatie de website van Woon-werklocatie Oud Ade:

http://locatieoudade.nl/